Været bosat i Farum on and off siden 2008. Det er mit lokale kvarter. Det er forstad. Det er natur. Det er en by med historie og selvtillid. Du kender den måske for fodbold, Venstre politik, arkitektur, skov eller noget helt andet. For mig er det et perfekt miks af alt det jeg har kært. Storbysbeton, street art, gastronomi, fuglesang og skov. Her bor jeg. Her har jeg hjemme. Herfra går min verden. Som den gamle sang lyder. Disse fotofragmenter er alle taget af mig. Alle med mobiltelefoner. Alle billeder har en historie, årsag og flere har endda en tanke bag. Hvis du også kan få glæde af billederne bliver jeg selvfølgelig glad. Ellers er de blot tænkt som hjælp til din forståelse af mit kvarter.

Af Thor Kristjan Kidmose.

"Lad mig sige dig noget om mit kvarter.
Jeg kalder det for mit, fordi det er mig der bor her.
Men for nogen, så er mit noget mere.
Det er dem der selv siger, det er dem der regerer."

- RASKE PENGE - BOR HER


 

Fotocopyright Forbrugermania. Foto er taget med Sony Experia, Samsung S4, Nokia Xpress, Nokia Lumia 520. Diverse foto apps er brugt men alle ud fra devisen pointNshoot.

Comment