image

Det er allerede ti år siden at Wallmans for første gang indtog Københavns natteliv med farver, gøgl og dinnershow. Meget har forandret sig i perioden og de økonomiske armbevægelser er blevet mindre, men du vil hurtig glemme alt om finanskrise og mådehold skulle du kikke forbi jubilæumsshowet. For der er forsat højt til loftet og fyldt med artisteri i verdensklasse i den gamle cirkusbygning. Selvom det ikke er nogen ny ide at sikre helaftensunderholdning under samme tag, så er det alligevel noget særligt under kuplen midt i København.

image

Vi gæstede showet til premieren den 18. september og spiste os begge gennem en fire retters menu bestående af suppe, kold fiskeret, pulled pork til hovedret efterfulgt af desserttallerken. Ifølge menuen var det blomkålssuppe men det der gav smag var chili, salt og peber. Det er fortsat oplagt med suppe til forret, men man kunne sagtens løfte indtrykket. Hvis ikke stedet kan håndtere to tjenerkæder hvor den ene placerer en varm suppetallerken så kunne man servere lunt brød i anden kæde. Den koldemellemret havde velsmagende tartar af laks, mens både skaldyrs- melange og Jordskokke-blanchmange efter min mening var for kolde. Hovedret pulled pork med den friterede kartoffel og sauerkraut sad til gengæld lige i skabet. Den klassiske samling på desserttallerken var ganske givet som det skulle være og havde jeg en sød tand ville jeg have nydt det endnu mere.

image

"IT’S A MAN’S MAN’S MAN’S WORLD”

Showdelen af aften er denne gang målrettet det kvindelige publikum og andre med hang til Streisand og Lady Gaga. Udgangspunktet var barndoms nostalgi med blid overgang til uptempo medley af Gagas musik efterfulgt af drømmeunivers fyldt med kærlighed og eurodance. Mixet var vellykket, farverigt og tilpas varierende, men for første gang gled flere af numrene bevidst over i rollen som baggrundsfyld. Heldigvis druknede vi aldrig i ligegyldigheder og de få gange vi var tæt på sørgede bratte temposkift for redningen.

image

Vi havner endnu en gang på fire kloakdæksler, jeg vil gerne bruge højden og dybden endnu mere i denne fantastiske kulisse, for de gange det sker så stiger intensiteten og stemningen blandt publikumbliver elektrisk. For mig var det Kajsa borgs vokal, Sara Bergströms dansetrin, Kasper Jensen og Wallmansdebuttanten Shaunna Kotka artisteri der løftede showet. Der som altid var fyldt med lir, morskab og medrivende dansenumre. Som helhed er du altså sikret et gennemført show, gennemtænkt menu og hvis du er i det rette selskab og humør vil det utvivlsomt også blive et brag af en aften.

- Et synspunkt! Af Thor Kristjan Kidmose.


Fotocopyright John Resborn. On Stage: Bruno Bonifacio, Christofer Lindström, Darren Fewins, Emelie Lissmatz Johnsson, Frederik von Wachenfeldt, Frederikke Vedel, Hannes Lundin, Jonas Antesten, Kajsa Borg, Kasper Jensen, Kirstine Engborg, Malena Tuvung, Sara Bergström, Shaunna Kotka, Teit Samsø, Vegard Kristiansen. 

.

Comment