Der findes mennesker som ser smukke ud på alle deres billeder, eller som redigerer deres foto så kraftigt at slutresultatet ligner et stilistisk alternativ til den virkelige verden. Men selvom teenagerne og kvinder går amok via facebook og instagram så behøver jeg ikke at følge trop. Disse billeder er et uddrag af samlingen fra min seneste tur til Berlin via Hamburg maj 2012. Som normalt havde vi base i det østlige Berlin da jeg har en svaghed for sporvogne, skrammel og gode ideer. Berlin er som alle rigtige storbyer altid under forandring, men modsat de fleste andre har den faktisk negativ befolkningsvækst, hvilket giver en hel anden dynamik end når boligmarkedet er fastfrosset grundet en massiv efterspørgelse. Der er årsager og grunde til hver eneste foto, men jeg tænker billederne står stærkest uden for mange ord. I stedet er de blot grupperet under udsmykning, turist og gastronomi.

Jeg er selv vild med nabo forretningerne der ikke kan udstå hinanden. Det er ikke så ofte man ser Curry Wurst salgsted i krig med et Pizzaria.

Udsmykning
image

image

image

image

image

image

image

image

image
image

image

image

image

Turist
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Gastronomi
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Af Thor Kristjan Kidmose.

Fotocopyright forbrugermania. Alle billederne er enten taget med standard foto app på Sony Xperia Mini pro mobiltelefon eller Sony Nex5 kamera. Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, du kan også følge med via Twitter. De med nokia telefoner har deres app her.

Comment