Kaffekapsler 033

Hvis ikke du er i familie med vedkommende så arbejder du sikkert med ham – Kaffefascisten! Du ved, ham der kun kan drikke kaffe skabt på en specifik måde på en særlig bønne under ekseptionelle vilkår og selvfølgelig udelukkende på udstyr du hverken ejer eller kender. Det betyder dog ikke at du er ligeglad med din kaffe men hvorfor spilde dit liv på detaljer som du måske ikke engang kan smage forskel på, når du bare gerne vil have velsmagende kaffe til tiden uden at bruge en formue. Det er til os Nespresso har skabt deres espressomaskiner. Hvor selv den mest usikre kaffedrikker kan skabe en fuldendt kop espresso via få tryk.
Kaffekapsler 022

Desværre kommer kafferevolutionen med en ganske høj pris per kop. Selve maskinen er ikke særlig dyr i forhold til konkurrenterne men kapsler selv koster mellem 2,7 til 3,5 kroner stykket. De sælges ganske få steder i Danmark mens resten af os må købe kaffekapslerne i rør via internettet uden anden fordel end levering i postkassen. Men på trods af de høje priser og portogebyr så fik Nespresso hurtigt et sikkert greb om kaffedrikkerne i det ganske land.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=US7fk4H0qM8]

Succesmonopoler tiltrækker selvfølgelig konkurrence således der i dag findes en serie firmaer med tilsvarende løsninger, men nu findes der også et pirattilbud hvor du blot køber tomme kapsler som du selv skal fylde med 5 gram kaffe. De sælges til en krone stykket så det vil tage et hav af koppe før du kan mærke besparelsen. I stedet er jeg vild med det faktum jeg selv kan vælge hvilken kaffe jeg drikker på min Nespresso maskine. Selvfølgelig spytter Nestle konstant nye smagsvarianter ud på markedet. Men som så mange andre espressodrikkende mennesker forelsker jeg mig i specifikke kaffesmage på ferie over hele verden. Hidtil har de hjemkøbte kaffepakker kun blevet drukket på husets andre klassiske espresso maskiner. Hvilket selvfølgelig har været funktionelt men et daglig irritations moment når køkkenbordet nu har en Nespresse Latte maskine til nogle tusinde kroner tronende.

2012-02-17 Kaffekapsler

clip_image002clip_image002[1]clip_image002[2]clip_image002[3]clip_image004Det var dog ikke med den store tiltro til systemet kaffekapslerne blev indkøbt. Ikke fordi forhandleren virkede utroværdig eller forklaringen var svær at forstå, men fordi jeg husker opvækstens mange uvirksomme men smarte tilbud om at spare penge f.eks. fyld selv blæk patroner! Det viste sig dog hurtigt at her var der tale om et virksomt tilbud der ikke var svært at bruge.
Kaffekapsler 031
Kvaliteten føles dog discount og er du ikke opmærksom når kapslen isættes vil du ende med en knust kapsel frem for friskbrygget espresso. Du skal aldrig lave flere kapsler end du skal bruge da det er tydeligt foliet der påsættes ikke er skabt til at holde ved i lang tid. Til gengæld tager det ingen tid at fylde kapslen, du slipper fortsat for rodet og kan nu selv styre hvilken smagsvariation du drikker. Alt sammen til billigere penge. Forsendelsen var ligeledes billig til GLS postbutik og gik lynende hurtigt, man kan som GLS modtager på sjælland ønske dette forsendelsesfirma ALDRIG forsøgte at levere privat (for det KAN de IKKE finde ud af) men altid leverede til disse afhenteningssteder. Hvorfor vi i alt havner på fire kloakdæksler.

Af Thor Kristjan Kidmose.

 http://impdk.tradedoubler.com/imp?type(iframe)g(18895146)a(1913579)
Produktet er indkøbt ved Kaffekapslen.dk, ligeledes havde jeg indkøbt en holder. Pakken blev leveret med en lille pose Haribo slik, ikke sikker på jeg forstår synergieffekten men det er da venligt. Fotocopyright forbrugermania. Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, du kan også følge med via Twitter.

Comment