DSC01011
Før spillekonsoller optog al pladsen ved hjemmets husalteret sad landets ungdom klisteret fast til sofaerne med små portable spillemaskiner i hænderne. Donkey Kong, Tetris og Pac Man udgjorde her de store første succeser. De let genkendelige former i Pac Man spillet gjorde figurerne oplagte som tryk på alverdens ting og prydede derfor gennem firserne alt fra T-shirts til graffiti billeder.
DSC01019
Med dette sæt Pac Man kageforme fra Coolstuff får du mulighed for at skabe kager i form af ostecirklen Pac-Man selv og tre af hans spøgelsesfjender Inky, Pinky og Clyde. Pakken er udstyret med alverdens copyright informationer, og en enkel kageopskrift. Skulle du ikke selv have fantasien eller evner til andet. Plastikformene er 6x6x2 cm og er simple at bruge
 DSC01022
clip_image001Dette er nogle kageforme der giver dig mulighed for at skabe kager der ligner figurerne fra et 1980ér computerspil Pac-Man. Det er rigtig svært at blive imponeret over dette, og prisen på 125 kroner bestemmes ganske givet af firmaet bag licensen men er sindssyg høj. Mine to stjerner gives udelukkende for produktets kvalitet, og det faktum de vitterlig giver dig hvad de lover!

Af Thor Kristjan Kidmose.

Foto copyright forbrugermania. Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment