image 
Et USB drevet juletræ er super taggy uanset årstiden. Dette får liv via din computer, og har kun værdi i december og bør derfor kun opsættes til den tid og kun på dit arbejde. For heldigvis arbejder de fleste af os steder hvor vi kan medbringe sæsonbestemt pynteting, og det er der træet hører hjemme. På din arbejdsplads, ved din computer, december måned ud. For det er kun på din arbejdsplads at hovedbeklædning i form af et blinkende rensdyrgevir, eller et syngende juleslips, samt Gjøltrolde hører til.
image

clip_image001Det ti centimeter høje plastiktræ afspiller hverken musik, eller drejer rundt, det skifter dog farve via den indbygget diode når strøm tilsluttes. Farvne skifter mellem blå, grøn og rød. Nuancer vil opstå i den flydende overgang mellem farverne. Det er ganske stemningsfuldt, og smagløst på samme tid. Meget lig inedretningen på de fleste kinesiske restauranter. Som pakkekalendergave i start december er produktet dog oplagt, men et prisskilt på 75 kr. og lave interaktionsniveau, samt det faktum at træet kun har nytteværdi i denne måned, trækker vurderingen ned på tre stjerner.

Af Thor Kristjan Kidmose.

Fotocopyright Kerttu Lohmus.Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment