image
Der findes et hav af måder at holde ens vinflasker kølige på, markedet er ligeledes proppet med karafler i fantasifulde udformninger og prisklasser så hvorfor kaste 159 kr. efter champagne cooler lavet af is?
image
Grundmaterialet er uhyggelig billigt og funktionaliteten ganske lav men alligevel forbinder vi figurer af is med luksus og økonomisk overflod, og det er præcis hvad producenten bag dette produkt udnytter succesfuldt. Det kræver lidt forberedelse og tålmodighed at skabe oplevelsen, men alle vi der husker hvorledes man i 80erne opbevarede champagneglassene i fryserne vil dog ikke blive afskrækket af dette.
image
Du fylder plastspanden med vand 24 timer før brug. Udtager den til en omgang let optøning en halv time før brug, og benytter en kande kogende vand til at løsne form og is fra hinanden. Så er din is holder parat. Ifølge producenten har du nu fem timers kuldebrug før det hele er omsmeltet igen. Hvis det kun er vand du bruger vil det tage op til 5-7 timer før klodsen var smeltet. Du skal dog være opmærksom på at ”basen” sagtens kan rumme vandet fra den smeltet isholder. Men glemmer du en fyldt flaske i holderen er der ikke længere plads.
image
clip_image001Selv om du kan genbruge formen utallige af gange fremstår prisen for høj, og mange sparsommelige mennesker tænker to forskellige plastbøtter ville kunne skabe det samme. Men det færdige produkt ser vitterlig flot ud, og det er oplagt at bruge til særlige lejligheder og i solrige perioder. Arbejdsindsatsen er dog for høj til de spontane champagne øjeblikke, men romantik kræver som oftest grundig planlægning så lad dig ikke afskrække af dette. Skulle du have behov for farver kan du altid nedfryse diverse bær i køleren. Det anbefales at bruge en lille mængde. Vi giver fire stjerner til denne køler og håber du har husket det er Valentines Day.
Af Thor Kristjan Kidmose.

Forbrugermania har copyright på billederne.

Comment