Switch_DVD_flatpack_salg
Historiens forløb, udvikling og slutning er i denne film alt andet end overraskende. Men hun (Jennifer Aniston) er sød og han (Jason Bateman) er en neurotisk sjov mand så helt slemt er det ikke. Filmen mangler dog kant, originalitet og overbevisende kemi mellem hovedrollerne.
SWITCH-articleLarge
Til gengæld er jeg vild med den lille særling parret fostre som deres kærlighedsbarn – eller hvad nu kalder afkommet af en kunstig befrugtning der blev saboteret af ens bedste ven. Det er muligt skabelonen for den neurotiske lille særling er hentet fra filmen ” little man tate” (1991) – men Thomas Robinson er langt sødere og mere overbevisende.
Jennifer-Aniston-and-Jason-Bateman-in-The-Switch
Der er ingen tvivl om vi er i New York, men aldrig har byen set så pæn og nysselig ud. Her er intet affald, graffiti, hjemløse og fulde idioter. Faktiske er den eneste gadetosse en mand der ”skriger det som han ser det”. Jeff Goldblum og Juliette Lewis glimter i birollerne og især Goldblum lader til at have haft det sjovt. Single kvinder uden børn får nu lov til at vente indtil start fyrrerne før det sjove single liv skal erstattes af fremtvungen familieidyl. Hvilket er den eneste udvikling indenfor genren siden 1980erne. Det er dog alligevel lidt skuffende at manden der skrev “The irgin Suicides” er forfatteren til historien her. Mine tre stjerner kastes efter filmen for det følsomme forhold der opstår mellem far og søn. For Batemans grimme sweatere og filmens sødmeclip_image001

Af Thor Kristjan Kidmose.

Udgivet af SF film der også har copyright på billederne brugt i anmeldelsen. Hvis du har en Nokia telefon kan du nu følge anmeldelserne fra forbrugermania på din mobil via denne app.

Spilletid: 1 time, 41 minutter. Sprog: Engelsk. Undertekster: Danske, norske, svenske, finske og islandske. Billedformat: 16:9, 1,77:1Lydformat: Dolby Digital 5.1. Intet ekstra materiale.

Comment