image
Det kan virke lidt komisk at blande falsk sne når veje og stræder alle steder i landet er ufremkommelig på grund af rigtig sne. Men det var hvad min pakkekalender gemte i dag – og så er jeg selvfølgelig nysgerrig nok til at afprøve produktet. Desværre er jeg ikke et tålmodigt gemyt, hvorfor de britiske målenheder på vejledningen ikke eftertjekkes.
image

Heldigvis kan man ikke begå fejl – pulver plus vand plus omrøring giver nemlig sne uanset hvad. Hvis du rammer det rigtig blandingsforhold mellem pulver og vand bliver slutresultatet ganske imponerende. For alle de af os der husker de sneløse vintre, hvor slæden igen ikke blev brugt og snefri fra skole var ren science fiction, så giver produktet mening året rundt. Men for alle rollinger på 10 og derunder hører kunstig sne kun hjemme om sommeren – hvor man knapt husker konsistensen og mulighederne. Produktet kan genbruges (du lader det tørre ud og genbruger pulveret) og har som sne en ganske høj holdbarhed, hvilket i kombination med den lave pris på 29 kroner hiver vurderingen op på fire stjernerclip_image001.

Af Thor Kristjan Kidmose

Comment