Killers_BD_packshot_salg
Romantiske komedier fejler ofte, da det er svært at skabe overbevisende romantik samtidig med grin skal sikres. Her er Killers stilsikre nok til at fejle på begge dele, og efterlade publikum taknemlig for udeblivelse af sexscener. Hvilket måske kan virke sært, når nu hovedrolleindehaverne har veltrænet vaskebræt og fyldig barm – men man har bare ikke lyst til at se disse to mennesker kejte sig gennem et nøgent overgearet pinligt øjeblik sammen. Filmmagi, troværdighed og dynamik mangler helt mellem Ashton Kutcher og Katherine Heigl.
FK_MM_05290.jpg
Et oprids

Han er den selvsikre, uafhængige mand der dræber i den gode sags tjeneste. Hun er produktet af for meget omsorg, opmærksomhed og faste rammer. Kærligheden vælges, mordene opgives, og forstadsidyl dyrkes. Men fortiden viser sit grimme ansigt tre år senere og alle hemmeligheder jages frem af morderiske mennesker i omgangskredsen.

Ekstra materiale

Blandt ekstra materialet findes en serie fraklippet scener og alternative versioner der faktisk er rigtig gode. De ekstra der findes med Rob Riggle som Henry, var morsomme og burde have været med i den endelig version af spillefilmen. De to indlæg om filmen, og kamerakiks, kunne sagtens have været slettet.
Undertekster er på dansk, svensk, norsk, finsk og det eksotiske islandske sprog. Lydsporet er poleret, men udnytter på ingen måder de mange kanalspor, billedesiden er rigtig smuk og står flot i formatet 16:9.
FK_MM_08833.jpg
clip_image001Du er aldrig i tvivl om hvad ideen er, hvad instruktøren gerne vil, eller hvor vi er på vej hen. Desværre er det hverken turen, tiden eller kvaliteten værd at isætte filmen Killers din Blu Ray afspiller. Det vil sige at billedet er ufattelig lækkert i HD – og hver eneste stille stund ligner en amerikansk livsstilsreklame. Robert Luketic har instrueret filmen, og denne film er langt fra den eneste mislykket romantiske komedie på CVet. Men ligesom svenske bog krimier er forbrugerkravene møntet på form og ikke indhold.

Af Thor Kristjan Kidmose

Filmen er udgivet af SF Film A/S der også har copyright på billederne. Samlet spilletid 96 minutter, udkommer i dag (21/12-10).

Comment