image
De farverige parasoller, eksotiske frugtstykker og snørklede sugerør kendertegner for mange danskere deres første drinksoplevelse i 80erne. I min pakkekalender fik jeg en omgang byg selv sugerør der leger med konceptet, men mest alt ligner rørlægning i miniature størrelse.
image
De mange forskellige rør dele sammensættes let, og jeg bygger hurtigt et monster af et sugerør der selvfølgelig ikke kan stå af sig selv. Desværre falder jeg også for fristelsen og splitter røret op flere steder, hvilket fra et ingeniør synspunkt blot er dumt, og for brugeren betyder hårdt arbejde og større væskespild (overskud bliver i “lommerne” hvor trykket ikke er så stærkt).
image
clip_image001[4]Funktionaliteten er der ingen tvivl om, og rørene holder også tørt, det er moderat underholdende at samle, og total intetsigende at bruge. Ligeledes er rengøringen af produktet en stor arbejdsopgave – da det idiotisk nok ikke kan ryge i opvaskemaskinen. Hvilket betyder mor skal håndvaske 40 små dele fordi sønnike vil lege med sin cola!

Sammenholdt med de 69 kroner der står på prisskiltet havner vurderingen derfor kun på to stjerner.
Var produktet udviklet med andet for øje end sugerør ville det være et hit – jeg kunne sagtens forestille mig produktet kunne storsælge sammen en lille vandmølle, eller anden pumpeanordning.

Comment