image
Pakkekalenderen indeholdte i dag et plastkrus formet som de klassiske Coca Cola glas. Kruset giver et løsnings bud på endnu et af vestens store udfordringer – nedkølning af drikkevarer. Du efterlader blot kruset i din fryser i nogle timer – hvorefter det giver indbygget nedkølning af væske i op til tre timer - hvoraf den ene time skulle være helt ned til 2 grader.  Plastkruset er opbygget i bedste termostil, hvor hulrummet er fyldt med væske.
image

Der findes allerede et hav praktiske, smarte og fancy løsninger på dette problem med varme drinks. Hvis vi ser bort fra de oplagte (dvs. korrekt opbevaring af drikkevarerne og isterninger), de fancy men upraktiske (f.eks. drikkekrus lavet af is) er der fortsat et hav af plastløsninger tilbage. Denne adskiller sig ved at være lavpraktisk, funktionel og virksom. Det nedkølede faktisk produktet, det holdt kulden, og så sejt ud imens.
  image

Men produktet kan ikke bruges i en opvaskemaskine (og naturligvis ej heller i en mikrobølgeovn) og tappen i bunden af kruset der holder den indbygget væske på plads er det svage punkt i konstruktionen. Til gengæld er 109 kr. for fire krus ikke dyrt – og produktet er oplagt til sommerbrug. Hvorfor vurderingen havner på fire stjerner her fraclip_image001

Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment