image
Mens forældre landet over er ved at gå i panik, er børn anderledes mere lykkelige, ikke kun fordi julekalenderen på TV endelig er blevet lidt spændende, men fordi kalenderlyset næsten er halvvejs nedbrændt. Jeg selv nøjes med at åbne låge nummer fjorten i min pakkekalender – hvor en omgang hjernegymnastik ventede. Kaldet Metalpuslespil.
image
Men inden ulykkelige stunder med lignende produkter vælter frem fra min barndom, har jeg flået de to ringe fra hinanden. Underholdningsværdien er derved helt i bund – skulle du ikke have samme succesoplevelse kommer produktet med en brugsanvisning!

image
Det er svært for mig at vurdere sværhedsgraderne på de andre puslespil i serien, men denne var simpelthen for lav. Hvorfor vurderingen også havner på kun en stjerne – produktet faldt ikke fra hinanden, koster kun 25 kroner, og kan selvfølgelig altid gentages, men der bør være mere underholdning end få sekunder i produktetclip_image001.

Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment