image
Dagens pakkekalender var en boglampe, oplagt til læsebrug i fly, tog eller i sengen. Du fastgøre lampen til bogen via den indbygget klemme, retter lampehovedet mod teksten og pludselig har du ganske selektiv og effektiv belysning af læsematerialet.
image
Ideen er god, produktet er funktionelt, der er dog flere ting der kan forbedres. Den første indsigelse er ”køb og smid væk” ideen, produktet kommer med tre indbygget batterier, men når de er flade er produktet affald. Affald du ikke blot kan smække i skraldespanden pga. batterierne! Det er både upraktisk og uetisk – især når læselamper i samme prisklasse kommer med denne fornyelses mulighed. Lampen lyser kraftigt, men det er ikke helt så let at tilpasse hvor lyset skal falde. Den sidste indsigelse er vægten og størrelsen på klemmen – det gør den ikke velegnet til paperbacks. Den samlede vurdering havner derfor på tre stjerner. clip_image001

Af Thor Krsitjan Kidmose

Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment