image
Julepanikken spreder sig i de danske forretninger og årets pinligheder fra julefrokosterne titter så småt frem, alt imens jeg åbner endnu en låge i pakkekalenderen. Dagens overraskelse er en samling skæve træklodser, man ikke umiddelbart skulle tro et voksent menneske gad lege med. Men den bløde glatte overflade og lette konsistens virker tiltrækkende på hænderne, og diverse trækonstruktioner bygges alt imens telefonsamtaler føres.
image
De femten forskellige klodser vejer utrolig lidt hvilket både muliggøre kreative forsøg, og ej heller efterlader mærker på bord og gulv. Lydløst er det dog ikke når stablerne vælter. Pakken har sine egne billeder påtrykt, hvor barnet uden fantasi kan finde inspiration. De 79 kr. virker denne gang som en rimelig pris, men jeg aner ikke hvem målgruppen måtte være. Hvorfor vurderingen havner på tre stjerner. clip_image001
image

Af Thor Kristjan Kidmose.

Fotocopyright forbrugermania.

Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment