image
Den tolvte låge i min gadget pakkekalender dækker over et stykke funktionel nøgleringslampe. De tre kraftige diodelamper giver op til to timers lys – men tanken er ikke du skal bruge den som almindelig lommelygte, blot når jagten efter nøglehullet er i gang. Hvor længe en fuld opladningen tager, ved jeg ikke, for der er ingen indikatorer på lampen, og informationen fremgår ikke noget sted.
image
clip_image001Vurderingen havner på fire stjerner. Funktionaliteten er rigtig høj, størrelsen perfekt, lysstyrken høj, men desværre er ideen om solopladning ikke særlig genial. Da det kræver folk placerer nøglebundtet i i vindueskarme og deslige. Hvilket ikke just mindsker frisikoen for glemte elle rmistede nøgler. Havde producenten i stedet koblet opladningen sammen med ”bevægelsesenergi” (e-kin), som kendes fra en del armbåndsure, ville stjernerne været flere. Vandtæt er godt, men ikke helt nok.

Af Thor Kristjan Kidmose.

Du kan følge anmeldelserne fra forbrugermania via dette RSS feed, eller følge med via facebook. Siden er optimeret til læsning på mobiltelefoner, og har du en Nokia telefon kan du følge med via denne App.

Comment