“Årets teaterfest i Ørstedsparken Tag en date, en flaske vin og hele familien med til fest under åben himmel. Alle er velkomne. Shakespeare til folket! Stor Ståhej For Ingenting præsenteres af Shakes og Folketeatret. På 4. år spiller Shakes i vanlig overdådig Shakes-stil, flamboyante kostumer, skøn 80’er pop, fræk dans og in-your-face-attitude. Det er gratis -  der må ryges, drikkes og spises. Tag en date med, en ven, familien eller en du møder på gaden.

Stor ståhej for ingenting handler om to supersingler. Det er en sexet og romantisk sommerkomedie - fuld af lystne mænd og fruer for fuld udblæsning! Og midt i det hele, en stor kærlighedshistorie. It’s all about love!

Stor ståhej for ingenting er Shakespeare for alle. Stor ståhej for ingenting spiller under åben himmel i Ørstedsparken mandag til lørdag kl. 18.30 i perioden 31. maj - 22. juni 2019. Det er gratis, og der er adgang for alle. “

Copyright Jakob Søby

Tilbage i 2014 blev jeg for første gang udsat for Shakes der med Comedy Of Errors tog fusen på både Shakespeare, mig og den københavnske ungdom der normalt hang ud i Game på Vesterbro. Den moderne opdatering af det klassiske skuespil var hverken tekstnær, ukendelig eller kedeligt. Siden da har kostumerne fået et skud farve, og nogle af ansigterne er nye, men dette års gratis teateromgang i parken har fortsat Shakespeare på programmet og charme i overflod. Fokus er på den lette underholdning, kernen de store følelser og moralen er skåret så enhver kan forstå den. Deltagerne kender du måske fra de danske teaterscener, men selv hvis du aldrig har oplevet dramatik før er du velkommen. Det er formidling i øjenhøjde og uden filter. Det er ganske gratis og helt centralt i København. Her får du muligheden for at grine af rene platheder, nyde magiske øjeblikke og grine af andres kærlighedsproblemer.


Forestillingen spiller i Ørstedsparken mandag til lørdag i perioden den 31. maj – 22. juni kl. 18.30 Instruktion: Thomas Hwan Tekstbearbejdelse: Thomas Markmann Scenografi og Kostume design: Julie Forchhammer Kostumier: Camilla Lind Lyddesign/ afvikling: Mikkel Nejrup Forchhammer Scenemester: Mads Hilden Medvirkende: Mads Riisom, Marie Bach Hansen, Patricia Schumann, Morten Brovn Forestillings Assistent: Lina Brygger. Coverfoto  Thomas Cato. Øvrige foto Jakob Søby.

Comment