Hvis højdeskrækken er lav og lommerne dybe kan du altid købe dig til en romantisk tur i Danmarks største varmluftballon. Hvis økonomien og fornuften tillader det kan I endda stige op til 12000 fod. Udsigten fra de 3 km over jorden er sikkert smuk og kurven er lavet af andet end pileflet, men du skal bruge iltmaske for være med. 
 

Copyright  Forbrugermania

Copyright Forbrugermania

Den 25. juni overværede jeg opsætningen af to varmluftballoner fra Sorø dyreskueplads. Hvis du boede tæt på eller bare var udenfor denne solrige aften, var du ikke i tvivl om nogle havde en smuk aften på den skyfrie himmel. 

Da jeg hverken havde økonomien eller tiden til at indtage Sorø fra luften investerede jeg blot de 22. minutter det tog at udfolde, opfylde og opsende ballonerne. Det var overrakende fascinerende at overvære. Dels det systematiske arbejde, larmen fra varmekanonerne og gasbrænderne, måden hvorpå de sidste mennesker skal huskes på at stige ombord hvis de altså vil have noget for pengene. 

Copyright Forbrugermania

Der findes sikkert flere selskaber som smækker folk op i luften via varmt luft og intet andet, men Dreamballoon hed gutterne fra i går. Konceptet er simpelt. DU køber en billet, derpå booker du en afgang, hvis vejret tillader det stiger I til himmels fra det sted. 

Comment