Stedet har eksisteret længe, men der findes fortsat teaterglade mennesker i København og lokale på Amager der ikke har fanget at Zebu er et teater. Jeg selv har set en del ungdoms dramatik på Zebu, alle med noget på hjertet og mere i munden. Denne gang er der tale om en opsætning af den oplagte og desværre relevante slags. 

ZeBU har derudover et godt tilbud. Som publikum har du nu helt ekstraordinært mulighed for at købe en billet og få én gratis, når forestillingen spiller på ZeBU i perioden 3.-12. oktober. Dette specielle tilbud gælder både enkeltpersoner og skoleklasser. Så kniber pengene eller er du bare en bedre købmand end de andre, så bør du kaste børnene ind og se den anmelderroste og internationalt anerkendte ungdomsforestiling Zilan B. Min historie

Manuskriptet til Zilan B. Min historie, der er skrevet af Marc van der Velden fra ZeBU, er netop blevet oversat til tysk og er med i opløbet om at vinde Tysklands fornemme Baden-Württemberg-Jugendtheaterpreis 2018. Forestillingen er baseret på en roman skrevet af forfatteren Jesper Wamsler, og materialet til romanen er hentet fra virkelige begivenheder. ZeBU har desuden udviklet gratis undervisningsmateriale til forestillingen, som frit kan downloades fra teatrets hjemmeside eller her.

Roman: Zilan B. Min historie af Jesper Wamsler (People’s Press, 2013)
Manuskript, scenedesign og instruktion: Marc van der Velden
Medvirkende: Sandra Louise Mahmoud Lindquist og Marie-Lydie Melono Nokouda
Scenekonstruktion og lysdesign: Jon Gelting
Lyddesign: Asger Kudahl
Kostumer og rekvisitter: Signe Beckmann
Praktikkonsulent: Julie Riis
Tekniker/afvikler: Dennis Nielsen
Pressefotos: Jens Hemmel

Comment